Arcadio - Elämä

Janne Leino "Rakkaimpani"
Jannen romanttisempi puoli tulee esiin tällä singlellä

SANI
"Tulin tänne sua varten"

Eerikan Säihkytään single kerää kuunteluja Youtubessa

Tommi Soidinmäki - Likapyykki, tulossa kesäkuussa

Värisuoran single Kesäfiilis nyt kuunneltavissa mm. Spotifyssa

20.9.2017

Pitkäjänteinen työ tuottaa tulosta
Heremusic julkaisee Jamo Niemen uutuussinglen Kiitollinen

Ähtäriläinen Jamo Niemi on pitkän linjan laulaja ja esiintyjä. Lähes 30 vuoden esiintymiskokemus näkyy artistin rennossa ja varmassa olemuksessa. Jamo on kotonaan niin lähiöpubin trubaduurikeikalla kuin monisatapäisen yleisön edessä musikaalilavalla - äänestä huokuu aina esiintymisen ilo ja nautinto.

45-vuotias Jamo on kokenut elämässään paljon, eikä stressaa enää pienistä. Itseoppinut laulaja on toiminut solistina monissa kokoonpanoissa divarisarjassa ja heittänyt sadoittain bändi-, trubaduuri- ja duo-keikkoja. Jamon ainutlaatuinen ja tunnistettava soundi on hioutunut nimenomaan pitkän keikkakokemuksen myötä. Myös akustinen kitara ja basso pysyvät miehen kädessä, mutta laulu on rakkain laji Jamolle.

Jamo pääsi kokeilemaan siipiään nuorena artistina yli 20 vuotta sitten, kun hänen bändinsä signattiin suurelle levy-yhtiölle. Moni asia meni kuitenkin pieleen, eikä homma lähtenyt lentoon. Nuori mies koki turhautumista ja ajatteli, ettei muusikon ura ole hänen juttunsa, opiskeli itselleen ammatin, perusti perheen ja kitara soi lähinnä kotisohvalla.

Takaraivossa kyti kuitenkin jatkuvasti palo esiintymiseen ja pienin askelin Jamo jatkoi harrastustaan ja kehitti itseään laulajana ja esiintyjänä yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa.

Vuosien varrella keikkatahti lisääntyi ja maakuntatasolla esiintymisiä on ollut päivätyön ohella viitisenkymmentä per vuosi. Mies on ollut haluttu osaaja myös musikaalirooleihin ja teatterikokemukset ovat osaltaan vahvistaneet Jamon varmaa lavaesiintymistä.

Jamo on seilannut eri genrejen aalloilla aina rockista iskelmään, tulkiten musiikkia omalla tyylillään.

Nyt Jamo on löytänyt yhteistyössä Heremusicin ja Maki Kolehmaisen kanssa itselleen hyvin istuvan tyylin. Suomenkielinen, puhdaslinjainen pop-musiikki lämminhenkisillä ja positiivisilla lyriikoilla höystettynä istuu aikuisen miehen ohjelmistoon täydellisesti.

Vaikka kyseessä on suomalainen pop-musiikki, sovituksissa voi kuulla myös kansainvälisiä kaikuja mm. Maroon 5 -tyyliin. Soundeja ja sävyjä on on hiottu tarkkkaan studiossa ja lopputuloksena on syntynyt Jamon esikoissoolosinkku Kiitollinen. Single julkaistaan keskiviikkona 23.8. digijulkaisuna Spotifyssä ja biisistä tehty video samaan aikaan Youtubessa.

Maki Kolehmainen tarjosi sävellystä Jamolle, joka kirjoitti nopeasti tekstin kappaleeseen. Miehet olivat keskenään aiemmin miettineet, että Suomessa on jaettu ihan tarpeeksi elämän valttikortteja, oltu ahdingossa ja itketty menetettyjen rakkauksien perään. Nyt on aika laulaa elämän hyvistä ja positiivisista asioista. Näin syntyi kappale Kiitollinen, joka peilaa suoraan laulajan omaan ajatus- ja arvomaailmaan.

Jamo Niemi on nyt valmis siirtymään maakuntakeikoilta isommille areenoille ja haluaa tulla kuulluksi koko Suomessa. Pitkään kypsytelty hedelmä on valmis poimittavaksi.