SANI


Linda

Lindan musiikkia voisi kuvata sanalla kupliva. 


Janne Leino

Janne Leino julkaisi toisen studioalbuminsa Suloinen 12.4.2013. Levyn julkaisi Sony Music. Levyllä on mukana  useiden radioiden soittamat Ilta on kylmä yksin ja Suloinen, joista jälkimmäinen nousi muun muasssa Radio Suomen Soitetuimmat-listan sijalle 1. 

www.janneleino.fi


Aikakone

Aikakone on kiistatta Suomen positiivisin bändi.

Mainetta ja kunniaa on tullut roppakaupalla eikä myyntikään ole ollut huono. Suosikki ja edesmenneet radioasemat Radiomafia sekä Radio City valitsivat Aikakoneen 90-luvun puolivälissä mm. parhaaksi tulokkaaksi ja parhaaksi yhtyeeksi. Emma-patsaitakin tuli kaksi. Vuonna 1996 Aikakone teki historiaa nappaamalla triplaplatinan albumista Tähtikaaren taa. Samana vuonna albumi Toiseen maailmaan otti tuplaplatinaa. Vauhtia ja villejä tilanteita riitti koko 90-luvun.

Toiselle vuosituhannelle siirryttäessä bändin jäsenet aikuistuivat, perustivat perheitä ja hankkivat muita ammatteja mutta jatkoivat samalla esiintymistä sekä yhdessä että erikseen. Välillä otettiin huilitaukoa ja sitten mentiin taas levyntekoon. Kaikissa hyvissä rakkaustarinoissa päähenkilöt kohtaavat esteitä, jotka pitää ylittää ennen onnellista loppua. Tosielämässä rakkaustarina alkaa siitä, missä se saduissa päättyy.

Comeback estradeille alkoi vaivihkaa vuoden 2008 aikana. Keikkapyynnöt lisääntyivät ja yleisö piti kuulemastaan. Ysäri oli taas muotia ja esiintyminen yhdessä mukavaa. Viime vuoden kiertuekokoonpanossa Veran äitiyslomasijaisena lauloi Susanna Laine. Susannan mukaantulo toi Aikakoneelle liudan uusia faneja, ja bändi nousi taas kukoistukseen.